Fotografie klienta NDC Lorenc Aleše Dřímala získala třetí místo ve fotografické soutěži  MŮJ SVĚT
20. února 2024 Charita Přerov

Fotografie klienta NDC Lorenc Aleše Dřímala získala třetí místo ve fotografické soutěži MŮJ SVĚT

Fotografický snímek klienta Nízkoprahového denního centra Lorenc pana Aleše Dřímala z kolekce Přerov očima klientů, kterou nafotili sociální pracovníci centra s klienty NDC Lorenc do letošního kalendáře, se umístila na třetím místě ve fotosoutěži MŮJ SVĚT - kategorie JAK TO VIDÍ KLIENTI. Vítězné fotografie již šestnáctého ročníku fotosoutěže vybírala odborná komise v čele s prof. Jindřichem Štreitem.

Slavnostní vernisáž oceněných snímků proběhne za účasti členů komise v úterý 12. března v 17 hodin v Historické výstavní budově Slezského zemského muzea v Opavě. Prof. Jindřich Štreit a další porotci budou vítězům předávat ceny a diplomy a zároveň ke každé z oceněných fotografií připojí své hodnocení.

Výsledky v Kategorii JAK TO VIDÍ KLIENTI:
1. místo: Marie Černá (Třebíč), 2. místo: Antonín Smejkal (Třebíč), 3. místo: Aleš Dřímal (Přerov), Čestné uznání poroty: Eva Rohovská (Opava)

K umístění srdečně blahopřejeme!!! ❤

Celý článek zde: https://1url.cz/HuOHh

Nástěnný kalendář na rok 2024 - "Přerov očima klientů" můžete stále zakoupit v NDC Lorenc, U Bečvy 1, Přerov,
a to v době od 8:00 do 15:00 hodin.

Zakoupením kalendáře podpoříte provoz Noční sedárny NDC Lorenc pro osoby bez přístřeší v zimních měsících.

Děkujeme, že pomáháte s námi ❤
vyhodnoceni-16-rocniku-souteze-muj-svet-skoncilo-prekvapenim-seznamte-se-s-vitezi-8-9 415192008_679150394406579_8784351189598855891_n

Ing. Romana Nitková

PR, marketing