E-nocsezenka

"Darujte noc v teple. Darujte e-nocsezenku."
Nizkoprahové denní centrum Lorenc  za podpory Magistrátu města Přerova provozuje noční sedárnu pro občany bez stálého přístřeší. Této spolupráce s městem Přerovem si velmi vážíme. Mrazivé noci se však neohlíží na stanovené finanční prostředky. Naše společné síly pokryjí jen část chodu noční sedárny pro klienty bez trvalého přístřeší. Proto, abychom mohli navýšit počty nocí, kdy bude sedárna otevřená, je tu E-nocsezenka, kterou si můžete zakoupit, a kterou věnujete část vlastního tepla.

Noční sedárna se pro klienty otevírá v případě, kdy teplota klesá pod -3°C a je předpoklad, že půjde stále do mínusových hodnot. Jsou však dny, kdy se teplota pohybuje okolo 0 °C a prší, sněží či jsou špatné povětrnostní podmínky a pocitově je venku v noci velmi nepříjemně. Právě pro tyto dny je tu E-nocsezenka.

Nocleženka

Nocleženka_zadni_strana

E-nocsezenku můžete zakoupit zasláním libolovolné finanční částky na účet Charity Přerov 34536831/0100 s variabilním symbolem 1291.

Proto, abychom Vám mohli elektronickou nocleženku s Vaším jménem a poděkováním zaslat, kontaktujte e-mail: vendula.novotna@prerov.charita.cz

Pro více informací kontaktujte  Bc. Adéla Trumberová
Mobil: 731 818 874