Spacák, bunda, čepice: Oblečení pro Nízkoprahové denní centrum Lorenc
17. listopadu 2020 Charita Přerov

Spacák, bunda, čepice: Oblečení pro Nízkoprahové denní centrum Lorenc

Charita Přerov ve spolupráci s Nízkoprahovým denním centrem Lorenc vyhlašuje sbírku zimního oblečení. Nízkoprahové denní centrum podporuje lidi bez přístřeší, poskytuje prostor pro řešení jejich každodenních potřeb, mezi které patří také zajištění nejnutnějšího ošacení.

 S přicházející zimou v šatníku Nízkoprahového denního centra Lorenc začínají chybět zimní boty, zimní bundy, zimní kalhoty, svetry a mikiny, spodní prádlo včetně "spodních" kalhot (podvlikačky), deky a spacáky. Oblečení je klientům přerozdělováno školeným personálem podle nutnosti.

„Čerpání oblečení je omezené, lidé bez přístřeší mají možnost v šatníku čerpat od každého druhu oblečení jeden kus za měsíc, během zimní sezóny maximálně 2 kusy bund, aby se zamezilo zneužívání služby. Mají možnost si oblečení nechávat v Nízkoprahovém denním centru, kde si jej mohou také prát a využívat službu sprchování.“ Uvádí vedoucí Nízkoprahového denního centra Lorenc  Bc. Adéla Trumberová.

A tak každý, kdo má oblečení, které mu již nedělá dobrou službu, nebo se chystá na přetřídění šatníku, může své vyřazené kousky, deky a boty zanést do Nízkoprahového denního centra na adresu
U Bečvy 1, 750 02 Přerov či kontaktovat telefonicky Bc. Adélu Trumberovou na čísle 731 818 874.

Ing. Romana Nitková

PR, marketing
Tel.: 605 073 218 E-mail: ~hzk4Z2f4mxy.Z4WHiEo8~l4YanBZd54Ys