Den s Charitou Přerov ve fotografiích
11. srpna 2021 Charita Přerov

Den s Charitou Přerov ve fotografiích

Nezisková křesťanská organizace Charita Přerov se chystá, stejně jako v loňském roce, uspořádat Den s Charitou Přerov. Jedná se o akci, kdy veřejnost může ochutnat trochu z charitní práce a nahlédnout prostřednictvím fotografií do charitního zákulisí.

„Již nyní, když jsou přípravy na Den s Charitou Přerov v plném proudu, se moc těšíme na  návštěvníky, kteří se za námi do Galerie Přerov přijdou podívat na to, jakou péči běžně přes rok našim uživatelům poskytujeme. Při této příležitosti mohou zvážit, zda by některá z našich služeb nebyla vhodná pro ně či pro jejich blízké.“ Uvedla Mgr. Alena Pizúrová, ředitelka Charity Přerov.

V současné době Charita Přerov zaštiťuje sedm odborných služeb, které v rámci Dne s Charitou Přerov 10. 9. 2021 v Galerii Přerov budou interaktivní formou představeny.

 

„V rámci připraveného programu se představí každá z našich služeb. Například za Domácí zdravotní a hospicovou péči se zdravotní sestry zaměří na informace o krevním tlaku a na jeho měření. Občanská poradna a poradna pro dlužníky nabídne vědomostní kvíz. Charitní pečovatelská služba ukáže komplexní přístup k duševnímu i fyzickému zdraví. Romské komunitní centrum Žížalka nabídne hry pro děti. Setkávaní seniorů SPOLU předvede pohybové aktivity. Nízkoprahové denní centrum Lorenc si pro Vás chystá malé překvapení k zakoupení
 a  Romské komunitní centrum Lačo jilo – Dobré srdce přinese trochou hudby a tance,“
dodává ředitelka Charity Přerov.

 „Den s Charitou Přerov připravujeme jako interaktivní a zábavný den, ze kterého si kromě dobrého zážitku návštěvníci odnesou také hodnotné informace a kontakty na naše pracovníky. Chybět nebudou ani fotokoláže z jednotlivých služeb, které nabídnou barevný vhled do jejich běžného života. Těšíme se na společné setkání 10. 9. 2021. od 9 do 17 hodin v Galerii Přerov,“ za organizační tým doplňuje Vendula Novotná.

V rámci Dne s Charitou Přerov budou přítomny školené pracovnice připravené poradit a odpovědět na všechny dotazy. Zájemci o jakoukoli ze služeb se budou moci seznámit s podrobnými informacemi o poskytované péči.

V Charitě Přerov pracují lidé, kterým jsou velmi blízké hodnoty, jako lidskost, uvědomění, odborný přístup. Charita Přerov má ve vínku odbornou pomoc, která je již skoro 30 let poskytována s láskou a otevřeným srdcem všem bez rozdílu. 

Ing. Romana Nitková

PR, marketing
Tel.: 605 073 218 E-mail: ~hzk4Z2f4mxy.Z4WHiEo8~l4YanBZd54Ys