Vánoční balíček pro ukrajinské děti

I letos se mohou štědří dárci zapojit do přípravy vánočního balíčku pro ukrajinské děti v dětských domovech a chudých poměrech.

Postup je jednoduchý:

Na webových stránkách www.darky.jsemvidet.eu si dárce vybere, které dítě chce obdarovat. Následně kontaktuje koordinátora, který mu dítě "zarezervuje", a dárce vytvoří vánoční balíček. Zabalený ve vánočním papíru a označený jménem dítěte a městem, ze kterého dítě pochází, doručí balíček na sídlo Oblastní charity Přerov a to do 3. 12. 2018. Balíček bude doručen na Arcidiecézní charitu Olomouc, odkud poputuje ke svému majiteli na Ukrajinu.

Podrobnější informace o balíčku naleznete zde

Na webové adrese můžete v průběhu ledna shlédnout fotografie z předávání balíčků. Pokud byste chtěli finančně podpořit i dopravu a zajištění celé akce, je to možné na účet 4030207/0100. Všem dárcům děkujeme!

"Radostného dárce miluje Bůh." 2 Kor 9,7