Senioři a děti poznávali adventní a vánoční tradice

V rámci projektu Postavíme most se v pondělí 10.12.2018 dopoledne uskutečnila přednáška o adventních a vánočních zvycích pro seniory a děti na centru SONUS.

Senioři a děti si připomněli známé i zappomenuté adventní a vánoční tradice. Navštívily nás Barborky a Lucky, které zkontrolovaly jak jsme připraveni na Vánoce a jestli se umíme modlit. Hodné odměnily a zlobivým pohrozily. Na závěr jsme společně symbolicky připravili vánoční stůl a zazpívali písničku o tom, jak se těšíme na příchod Ježíška.

Akce byla uskutečněna v rámci projektu: Postavíme most, realizovaného za finanční účasti Olomouckého kraje.

logoolomouckehokraje

20181210_10220720181210_10302920181210_111304