Charita v olomoucké arcidiecézi sbírá zimní věci pro Ukrajinu

Místní charity spadající do olomoucké arcidiecéze vyhlašují materiální sbírku pro lidi na Ukrajině. V očekávání velmi složité situace během nadcházející zimy bude potřeba teplé oblečení všeho druhu, rukavice, deky, přikrývky, spacáky, lůžkoviny, ručníky a zimní boty, a to jak pro dospělé tak pro děti. Pomoc je určena nejen uprchlíkům z východních částí Ukrajiny a Krymu, ale také potřebným lidem na východu přímo postiženým válečným konfliktem. Více ve zprávě ACHO zde.

Zimní věci pro Ukrajinu můžete přinést do sídla Oblastní charity Přerov na adresu 9.května 82, 750 02 Přerov, a to až do 15. listopadu vždy v pracovní dny (pondělí až pátek) od 8:00 do 15:00 hod..Plakátek.

Za poskytnutou pomoc děkujeme.