Charita již potřetí na Národní potravinové sbírce

V sobotu 10. 11. se v "malém" Tescu zapojila Oblastní charita Přerov do Národní potravinové sbírky, která probíhala v celé republice.

Již třetím rokem jsme měli své stanoviště v prodejně Tesca na Tř. 17. listopadu. V průběhu celého dne mohli lidé přispívat trvanlivými potravinami a drogérií. Sběr zajišťovali zaměstnanci chariy i dobrovolníci z řad farnosti. Celkem se vybralo o 155 kg víc než v loňském roce, 630 kg potravin a a 59 kg drogerie. Ty nyní poslouží rodinám, seniorům a lidem v nouzi, se kterými OCHP spolupracuje.

Děkujeme všem štědrým dárcům, kteří svou troškou pomohli zmírnit bídu svých bližních.

IMG_20181110_182442[1]IMG_20181110_074807IMG_20181110_074745