Celá ČR Diecéze Tato organizace

• Tel.: 461 310 569, 731 598 800
  • Fax: 461 310 570
  • IČ: 60102411

Působnost: Pardubický kraj Statutární zástupce: Blanka Vopařilová - ředitelka, statutární zástupce, Věra Lipavská - zástupce ředitele, 2. statutární zástupce, pokladní, mzdová účetní

Seznam zařízení

Seznam lidí

Blanka Vopařilová - ředitelka, statutární zástupce Věra Lipavská - zástupce ředitele, 2. statutární zástupce, pokladní, mzdová účetní Bc. Lenka Švecová - vedoucí služeb Denní stacionář a Sociálně terapeutické dílny Bc. Jana Jílková - vedoucí Charitní pečovatelské služby a služby Osobní asistence Ludmila Hladká - vrchní sestra Charitní ošetřovatelská služba více lidí …

Seznam služeb