Celá ČR Diecéze Tato organizace

Působnost: Ústecký kraj

Seznam zařízení

Seznam lidí

Mgr. Eva Čenkovičová - ředitel Mgr. Petr Fadrhons - zástupce ředitelky Michaela Zdzieblová, DiS. - vedoucí zařízení Bc. Helena Fadrhonsová, DiS. - vedoucí služeb prevence na Mostecku Mgr. Světlana Nikolova - Vedoucí Služeb prevence a asistent ředitele více lidí …

Seznam služeb

Protidluhové poradenství Poradna pro integraci rodin cizinců a imigrantů Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi v Žatci a Podbořanech Projekty pro rodiče a děti Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Sovička Pečovatelská služba Charitní šatník Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Zákupy Terénní osobní asistence Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Rozmarýnek Šicí dílna Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Kotva Terénní programy Most Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Náhlov Sociálně rehabilitační programy Sociální poradenství Tanvald Sociální poradna Most Odborné sociální poradenství Odborné sociální poradenství Duchcov Nízkoprahové denní centrum Most Noclehárna Duchcov Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Domino Dům na půl cesty Osek Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Litvínov Asistenční centrum v Janově Terénní programy Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Pastelka Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Khamoro Most k integraci Úřad vlády Nadace Terezy Maxové dětem Azylový dům pro matky s dětmi - Osek - Centrum Rodina v tisni Azylový dům Duchcov Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Duchcov Sociální poradna Chomutov I. Sociální poradna Chomutov II. Nadace Terezy Maxové dětem Odborná sociální poradna Vejprty Azylový dům Osek Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Zastávka Komunitní centrum Litvínov Janov Práce na Liberecku Terénní programy střediska společné Soužití Společně to dokážeme Terénní programy Duchcov Protidluhové poradenství Most Předškolní klub Zastávka .