Celá ČR Diecéze Tato organizace

Palackého 111, Rychnov nad Kněžnou, 516 01
  • Tel.: 494 534 431, 731 598 927, 731 646 956
  • IČ: 42887968

Působnost: Královéhradecký kraj, Pardubický kraj Statutární zástupce: Ondřej Barabáš - ředitel FCH RK, Lucia Káčeríková - vedoucí ekon. úseku, statut. zástupce

Seznam zařízení

Seznam lidí

Ondřej Barabáš - ředitel FCH RK Lucia Káčeríková - vedoucí ekon. úseku, statut. zástupce Silvie Konczová - vedoucí odlehčovacích služeb, vedoucí denního a týdenního stacionáře pro seniory Petra Kuderová - vedoucí denního stacionáře pro lidi s mentálním a kombinovaným postižením Zuzana Benešová - sociální pracovník (jedná se zájemci o službu), web více lidí …

Seznam služeb