Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:

Žehnání nových prostor

Ve středu 15.5.2019 v 9:30 hod. budou slavnostně požehnány nové prostory sídla Charity Přerov. Nyní nás najdete na adrese Šířava 1295/27. Těšíme se na Vás.

Zprávy z poradny

Ve středu 15.5.2019 bude Občanská poradna a poradna pro dlužníky od 9 do 11 hodin uzavřena z provozních důvodů. Děkujeme za pochopení.

Děti a senioři vyráběli bylinkové mýdlo

Ve čtvrtek 9. 5. 2019 si děti a senioři mohli společně na Centru SONUS vyzkoušet výrobu levandulového mýdla. Akce se konala v rámci projektu Postavíme most realizovaného za finanční spoluúčasti Olomouckého kraje.

20190509_11195020190509_111943

Bosý chodníček pro děti a seniory

Milí charitní přátelé,

rádi bychom na zahrádce mateřské školy vybudovali bosý smyslový chodníček pro děti z Církevní mateřské školy a pro seniory ze Setkávání seniorů SPOLU. Tento relaxační chodník masíruje nohy, uvolňuje stres a podporuje rovnováhu. Požádali jsme o podporu Nadaci ČSOB, která nás zařadila do slosování. Abychom získali na vybudování chodníčku peníze, potřebujeme co nejvíce hlasů. Neváhejte a podpořte nás svým hlasem na https://www.csobpomaharegionum.cz/detail-projektu/129-bosy-chodnicek-pro-deti-a-seniory .

Děkujeme za Vaši podporu!

Zprávy z poradny

Občanská poradna a poradna pro dlužníky bude ve čtvrtek 9.5.2019 v dopoledních hodinách zavřená z provozních důvodů. Děkujeme za pochopení.

Sestry Charity Přerov se připojují ke stávkové pohotovosti

Charita-stavkova-pohotovost-infografika(1)Zdravotní sestry Domácí zdravotní a hospicové péče Charity Přerov se připojily ke stávkové pohotovosti Charity České republiky, aby se řešila situace hrazení domácí zdravotní péče a ta nemusela být v ohrožení.

Domácí zdravotní a hospicová péče Charity Přerov měla v péči 472 klientů v roce 2017, v roce 2018 to bylo 493 klientů a za první čtvrtletí roku 2019 to je již 241 klientů, kteří byli ošetřeni v domácí péči.

Hledáme pečovatele/ku na dohodu

Charita Přerov - Charitní pečovatelská služba hledá pracovníka v sociálních službách (pečovatele/ku) na DPP popř. DPČ s nástupem dle individuální domluvy. Více naleznete na úvodní straně v odkazu: práce.

Kontaktní osoba: Mgr. Klára Zbružová

Tel. 777 729 512

email: klara.zbruzova@prerov.charita.cz

Zprávy z poradny

Občanská poradna a poradna pro dlužníky bude ve dnech 28.3. - 29.3.2019 uzavřena z důvodu účasti na školení. Děkujeme za pochopení.

Pomáhejte pohybem

EPP_DL-letak_Oblastní charita PřerovPomozte nám získat body pro projekt Nebojme se počítače, kterým se nadace ČEZ rozhodla podpořit v rámci aplikace pomáhej pohybem. Z projektu zakoupíme nové vybavení počítačové učebny, která slouží seniorům na Setkávání seniorů SPOLU. Bližší info najdete na stránkách www.pomahejpohybem.cz

Slavnostní žehnání nových prostor Občanské poradny a poradny pro dlužníky

IMG_20190319_090747Občanská poradna a poradna pro dlužníky se v únoru přestěhovala do nových prostor umístěných ve třetím patře budovy na náměstí T.G.Masaryka 555/16. Nové prostory poradny slavnostně požehnal děkan Josef Rosenberg v úterý 19.3.2019. Děkujeme všem, kteří se požehnání účastnili a za jejich podporu.

IMG_20190319_090408IMG_20190319_090728

Volejte: 777 729 521, 777 729 522