Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:

Změna statutárního zástupce Oblastní charity Přerov

Milé kolegyně a charitní přátelé,

moc děkuji, za milý středeční večer, kdy jsme se loučili, vzpomínali a povídali si. Děkuji za přátelskou atmosféru, za milé slova, krásné dárky a povzbuzení. Uvědomuji si vděčnost za 17 let služby, za Vaše nasazení, úsměvy a laskavost ke všem lidem kolem Vás. V dnešním světě je to malý zázrak a tak si ho hýčkejte i nadále. Děkuji za spolupráci mnoha lidí a organizací, za provázení našich farníků, kněží a členek modlitebního alarmu. Jsem ráda, že nám pomáháte pomáhat.

Prosím o provázení na mé další charitní službě a taky prosím o pomoc a modlitby pro novou paní ředitelku Oblastní charity Přerov, kterou je od 1. 10. 2018 paní Mgr. Alena Pizúrová. Ať jí Pán provází.

S přáním pokoje zdraví a za vše děkuje

Ing. Marta Šťastná

do 30. 9. 2018 ředitelka Oblastní charity Přerov

IMG_1466 IMG_1461

Tanečníci z RKC na Miri gili

Dne 15. 9.2018 se naši tanečníci za doprovodu pracovníků účastnili hudební soutěže Miri gili – Má píseň, která se konala již po čtvrté ve spolupráci s neziskovou organizací Romodrom. Naši tanečníci byli součástí tohoto hudebního programu, kde ztvárnili tradiční romský tanec v rámci hudební soutěže. Pracovníci a děti měli možnost se osobně setkat se členy poroty, která byla tvořena českými celebritami. Jako je např. Jan Bendig, Martina Balogová nebo David Kraus a další.

Tanečního vystoupení se účastnili čtyři tanečníci, kteří mají již zkušenosti s vystupováním na tak významných akcích, jako byl i např. Romský hudební festival v Novém Jičíně.

Na vystoupení se tanečníci připravovali přibližně jeden měsíc. Tanečníci byli pozváni na základě videa,  které předem poslali. Dětem se tato akce velice líbila a určitě se přihlásí i na další rok.  Akce také přispěla k pozitivní motivaci dalších dětí a k pozitivní prezentaci Romů.

Kristína Lacková, Radka Cázerová, Dis

Zveme Vás na Den otevřených dveří

Ve čtvrtek 20.9.2018 Vás zveme na Den otevřených dveří v charitě. Přijďte za námi.

Zprávy z poradny

Z provozních důvodů bude Občanská poradna a poradna pro dlužníky v příštím týdnu uzavřena, a to od 23.7.2018 do 26.7.2018.

Děkujeme za pochopení.

Hledáme sociálního pracovníka do RKC

Oblastní charita Přerov - Romské komunitním centrum

Hledá sociálního pracovníka na částečný úvazek pro službu:

nízkoprahového zařízení pro děti a mládež na 0,5 úvazku

Předpokládaný nástup: srpen 2018

V případě zájmu o nabízenou pozici, zašlete svůj životopis a motivační dopis na tuto e-mailovou adresu: radka.cazerova@prerov.charita.cz

Více informací v odkazu - práce (úvodní strana).

Hledáme sociálního pracovníka do RKC

Oblastní charita Přerov - Romské komunitním centrum

Hledá sociálního pracovníka na plný úvazek pro službu:

nízkoprahového zařízení pro děti a mládež na 0,5 úvazku

sociálně aktivizační služba pro rodiny s dětmi na 0,5 úvazku

Předpokládaný nástup: duben 2018

V případě zájmu o nabízenou pozici, zašlete svůj životopis a motivační dopis na tuto e-mailovou adresu: marta.stastna@prerov.charita.cz

Více informací v odkazu - práce (úvodní strana).

Hledáme vedoucí a sociálního pracovníka pro Charitní pečovatelskou službu

Oblastní charita Přerov

hledá pracovníka na pozici: Vedoucí a sociální pracovník Charitní pečovatelské služby

Předpokládaný nástup: od dubna 2018

Kontaktní osoba: Ing. Marta Šťastná, mail: marta.stastna@prerov.charita.cz

Více informací v sekci práce (úvodní strana).

Hledáme pečovatele/pečovatelku

Oblastní charita Přerov hledá pracovníka v sociálních službách (pečovatel/ka) Charitní pečovatelské služby s předpokládaným nástupem: únor 2018.

Kontaktní osoba: Jana Škařupová, tel.: 777 729 512, email: jana.skarupova@prerov.charita.cz

Více informací: v sekci práce (úvodní strana webu)

Zprávy z poradny

Občanská poradna a poradna pro dlužníky je ve dnech 22.12. - 28.12.2017 uzavřena z důvodu čerpání dovolené. Děkujeme za pochopení.

Oblastní charita Přerov Vám všem děkuje za podporu a pomoc

Lid, který chodí v temnotách, uvidí velké světlo...Iz 9,1