Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Kavárna pro seniory - leden 19

V rámci Kavárny pro seniory Vás zveme na přednášku - Indie, kterou přednáší Vítězslav Vurst.

Místo: Centrum SONUS, Palackého 17a, Přerov
Termín: 9. 1. 2019, 16:00 — 9. 1. 2019, 18:00

Tříkrálová sbírka v Přerově

V pátek 4.1.2019 a v neděli 6.1.2019 vyjdou opět do ulic Přerova tříkráloví koledníci.

Přání Oblastní charity Přerov

Vánoční přáníVšem Vám přejeme radostné a požehnané Vánoce. Děkujeme za podporu.

Zprávy z poradny

Od 21.12.2012 do 28.12.2018 bude z důvodu čerpání dovolené Občanská poradna a poradna pro dlužníky uzavřena. Dne 31.12.2018 bude uzavřena z provozních důvodů. Děkujeme za pochopení.

Kavárna pro seniory - prosinec 18

V rámci Kavárny pro seniory Vás zveme na přednášku - Od pramena Labe do Bad Schandau na kole a kajaku a na kole  podél řeky Ploučnice, kterou přednáší Ing. Věra Polidorová.

Místo: Centrum SONUS, Palackého 17a, Přerov
Termín: 12. 12. 2018, 16:00 — 12. 12. 2018, 18:00

Senioři a děti poznávali adventní a vánoční tradice

V rámci projektu Postavíme most se v pondělí 10.12.2018 dopoledne uskutečnila přednáška o adventních a vánočních zvycích pro seniory a děti na centru SONUS.

Mikulášská akce v RKC

I v letošním roce byl připraven program pro rodiny s dětmi v rámci akce Mikulášská 2018. Uživatelé byli o Mikulášské informováni v rámci terénní činnosti prostřednictvím letáčků a také ústně. Akce pro rodiče a jejich děti se konala od 9:00 hodin do 10:00 hodin v prostorách centra. Zúčastnilo se jej celkem 13 uživatelských rodin.

Vánoční balíčky pro ukrajinské děti si poslechnete v rozhlasové reportáži

Všech víc jak 400 ukrajinských dětí z rodin v nouzi ze seznamu Arcidiecézní charity Olomouc již mají jistý Vánoční balíček. Díky lidem dobré vůle z nejrůznějších koutů České republiky. Proč chtějí udělat radost chudým dětem a koho například obdarovali? To se dozvíte v reportáži Moniky Tomáškové a Českého rozhlasu Olomouc.

Charita již potřetí na Národní potravinové sbírce

V sobotu 10. 11. se v "malém" Tescu zapojila Oblastní charita Přerov do Národní potravinové sbírky, která probíhala v celé republice.

Pět mužů a čtyři ženy obdrželi letošní Cenu Charity Česká republika

Charita má mnoho tváří. Jsou to nejen tváře klientů, ale také osmi tisíc zaměstnanců. Patří mezi ně lidé různého vzdělání i schopností, které ovšem spojuje obětavost a zápal pro charitní dílo. Charita se snaží jejich přínos každoročně ocenit tím, že vybrané zástupce nominuje na Cenu Charity. Letos ji obdrželo devět zaměstnanců ze všech diecézí.

Volejte: 777 729 521, 777 729 522