Vánoční balíčky pro děti na Ukrajině

Již tradičně se zájemci mohou zapojit do projektu Vánoční balíček pro děti na Ukrajině. Jedná se o pomoc dětem v dětských domovech a ze sociálně slabých rodin, se kterými spolupracuje Arcidiecézní charita Olomouc.

Zapojení zájemci si v databázi na www.darky.jsemvidet.eu vyberou konkrétní dítě, kterému vytvoří vánoční balíček v hodnotě cca 1 000 Kč (+/- 100 Kč). Jako dárek je vhodné něco pro radost, něco na oblečení, věci do školy, přání k vánocům. Balíček naopak nesmí obsahovat sladkosti a cukrovinky (problémy s celníky na hranicích). Pokud chce zájemce dítě obdarovat sladkostmi, může poslat peníze na účet ACHO: 4030207/0100. Sladkosti budou nakoupeny přímo na Ukrajině.

Bližší informace najdete zde: balíček na ukrajinu.jpg.

Nebojte se darovat vánoční radost a naději potřebným.