Podpora činnosti CHPS Olomouckým krajem

Olomoucký kraj finančně přispívá na činnost Charitní pečovatelské služby Oblastní charity Přerov. Finanční dotace byla poskytnuta na období od 1. 1. 2014 do 31. 12. 2014 za účelem úhrady nákladů projektu "Charitní pečovatelská služba", který souvisí s realizací aktivit v oblasti poskytování sociálních služeb v rámci Dotačního programu Olomouckého kraje pro sociální oblast pro rok 2014.

Podpora činnosti CHPS

Firma FinMaro, s.r.o. v roce 2015 finančně podpořila činnost Charitní pečovatelské služby.

Podpora činnosti CHPS Olomouckým krajem

Charitní pečovatelská služba je v roce 2016 finančně podporována Olomouckým krajem, a to v rámci Programu finanční podpory poskytování sociálních služeb v Olomouckém kraji a jeho Podprogram č.2.

logoolomouckehokraje

Podpora činnosti CHPS Olomouckým krajem

Charitní pečovatelská služba je v roce 2017 finančně podporována Olomouckým krajem, a to v rámci Programu finanční podpory poskytování sociálních služeb v Olomouckém kraji a jeho Podprogram č.2.

logoolomouckehokraje

Podpora činnosti CHPS Statutárním městem Přerov

Celoroční provoz Charitní pečovatelské služby je v roce 2017 realizován za finanční spoluúčasti Statutárního města Přerova.

Město Přerov a