Zaměstnanci charit se "obnovovali"

Ve čtvrtek 12. listopadu proběhla v Přerově na centru SONUS malá duchovní obnova pro všechny zaměstnance charit. Každý chtěl vědět, jak že se to má se Štěstím, které začíná uvnitř, které bylo tématem obnovy, a tak bylo nabito.

Promluvy otce Vitáska si přišlo poslechnout 46 lidí ze 7 charit. Tak vysoká účast byla pro všechny zúčastněné premiérou, kterou však bravurně zvládli.

Odstartovali jsme společně s přerovským farním společenstvím při mši svaté, poté jsme se zamýšleli nad tím, co vede k opravdovému vnitřnímu štěstí a spokojenosti. Byla možnost vyslovené promeditovat na adoraci v kostele i vše probrat při společném obědě či diskuzi. Účastníci se rozjeli domů kolem 14:30 hod. a vypadali spokojeně.

Velký dík patří otci Vitáskovi, který nás celým dnem provedl a zodpověděl i všechny naše dotazy. Doufáme, že pro všechny pracovníky charit byl tento den prostorem k odpočinku i nové inspiraci a že se ve stejně hojném počtu setkáme na další duchovní obnově. Díky všem!