Vánoční balíčky na Ukrajinu byly doručeny

I letos proběhla akce vánoční balíček na Ukrajinu. Během tří týdnů od zveřejnění dárci obdarovali celkem 341 dětí v destinacích Lopatyn, Bortniky, Ternopil a Kolamyja.

Bylo doručeno i několik anonymních balíčků, které udělají radost dalším dětem v těchto městech. Celkem bylo tedy odvezeno 370 balíčků, které v případě hladkého průjezdu hranicemi dorazily ve středu 13.12.2017 na místo. Obdarování dětí proběhne po novém roce v době slavení pravoslavných a řecko-katolických Vánoc, tj. 6. ledna. Výběr fotografií bude umístěn do fotogalerie na www.darky.jsemvidet.eu.

Z Oblastní charity Přerov bylo letos odesláno 11 balíčků od dárců z celého děkanátu. Všem zapojeným srdečně děkujeme.

nakladkaVB2017 01