Vánoční balíček pro děti z Ukrajiny

I letošní podzim se můžete zapojit do tradiční darovací akce a potěšit ukrajinské děti z dětských domovů a chudých rodin.

V databázi na www.darky.jsemvidet.eu si zájemci vyberou dítě, které by rádi obdarovali. Zároveň zde najdou všechny potřebné informace i případné přání dítěte. Balíček v hodnotě 900 – 1 200 Kč, který musí obsahovat pouze nové věci a musí být označen štítkem se jménem dítěte a městem, ze kterého dítě je, odevzdají na Oblastní charitě Přerov, 9. května 82, Přerov do 4. 12. 2017, vždy od 9 – 15 hodin.

Všechny dárky se shromáždí na arcidiecézní charitě v Olomouci a poté budou dopraveny a osobně předány konkrétním dětem na Ukrajině.

Více informací a fotogalerie z minulých let najdete na www.darky.jsemvidet.eu.

„Bůh miluje radostného dárce.“ 2Kor 9,7