Tanečníci RKC Lačo jilo - Dobré srdce slaví další úspěch

V sobotu 21.10.2017 probíhala taneční soutěž Terně čercheňa v Hranících, které se opět účastnili i tanečníci z NZDM Lačo jilo - Dobré srdce.

Od jedenácti hodin se se svými tanečními choreografiemi předvedly taneční skupiny, které trénují v rámci NZDM Lačo jilo – Dobré srdce a jejich snažení nezůstalo bez ocenění. Naši soutěžící vybojovali dvě druhá místa v kategorii tradičního romského tance a hip hopu. Domů si děti odvezly poháry a sladkosti, které si mezi sebou společně rozdělily. Naši tanečníci se již tradičně umisťují na stupních vítězů, a proto ani tento výkon nebyl velkým překvapením a přejeme jim spoustu dalších úspěchů a chuť tancovat jako doposud.

Sepsala: Radka Cázerová, Dis.