Setkáná pracovníků a GDPR

Večtvrtek 19. 4. proběhlo již tradiční setkání všech pracovníků OCHP, které bylo obohaceno krátkým školením o pravidlech GDPR.

Pracovníci OCHP se sešli na společném setkání všech středisek. Každá ze služeb představila novinky a důležité události uplynulého roku, seznámili jsme se s novými pracovníky a dozvěděli se, jaké společné aktivity nás čekají v nadcházejícím roce.

Součástí setkání bylo i představení směrnice o GDPR, aby všichni zaměstnanci správně zacházeli s osobními údaji. Akce je vždy příjemným setkáním všech pracovníků a propojením služeb.

Související galerie

Duchovní slůvko

Ovocem Ducha je láska, radost, pokoj, trpělivost, laskavost, dobrota, věrnost, tichost a sebeovládání. Gal 5,22-23

Ježíš slíbil, že nám pošle Ducha Utěšitele. Že nás nenechá samotné. A Ježíš své sliby plní. Jenže Duch si vane, kam chce, těžko se ovlivňuje nebo přesvědčuje. Jak teda poznám, že i na mě Ježíš naplnil svůj příslib? Podle toho, že nesu ovoce. Dobrá zpráva pro ty, co jste se zděsili, protože se vám zdá, že nic z výše uvedeného ve vašem životě není:

Ovoce se nesklízí hned. Strom musí vyrůst, vykvést, ovoce musí dozrát. Všichni potřebujeme čas k růstu.

Ovoce musí mít na čem vyrůst. Potřebujeme mít pevné kořeny, silný kmen a větve. Jen silný a zdravý strom může přinášet dobré a zdravé ovoce.

Nejsme ředkvičky, které sklidíme už dva měsíce po výsevu. Ježíš nás přirovnává k vinné révě – a ta rodí až po několika letech tvrdé práce.

Ne každý strom nese všechno ovoce – jabloň rodí jen jabka, ne hrušky a třešně k tomu. Takže nezoufej, pokud dokážeš být laskavý, ale trpělivost ti není vlastní. I tak jsi dobrý strom.

Stromy a keře jsou krásné, i když zatím jen kvetou. I tak pohled na ně pohladí duši a vlije naději. Neboj se, tvůj čas přijde.