Pouť do Křtin

V sobotu 23. září 2017 se 3 autobusy naplněné poutníky z Oblastní charity a farnosti Přerov vydaly na pouť do Křtin a Sloupu, aby tak společně oslavili 25. výročí činnosti Oblastní charity Přerov.

Pouť jsme začali společnou modlitbou růžence a poté mší svatou v poutním kostele Jména Panny Marie ve Křtinách. Po prohlídce poutního areálu a obědě jsme se vydali do blízkých Sloupsko-šošůvských jeskyň. Zde jsme si prošli krásnou trasu plnou zajímavých úkazů i propastí. Celou pouť jsme zakončili v poutním kostele Panny Marie Bolestné ve Sloupu krátkou pobožností a požehnáním. Poté jsme se již vydali domů naplněni novými dojmy, zážitky a radostí z vydařené pouti.
Velký dík patří všem zúčastněným poutníkům a našemu duchovnímu doprovodu – otci Pavlovi, Zdeňkovi a sestře Marii Goretti, kteří s námi pouť absolvovali. Kéž v nás vzpomínky na tuto pouť přináší bohaté ovoce a je nám inspirací do další „25“ naší činnosti.

Můžete se více podívat zde ve fotogalerii Pouť do Křtin