Pouť charit olomoucké arcidiecéze

V sobotu 19. 5. se uskutečnila již 3. pouť pracovníků charit olomoucké arcidiecéze. Po sv. Hostýně a Kopečku přišlo na řadu krásné poutní místo Štípa u Zlína.

Pracovníci z celkem 13 charit společně prožili cestu světla, vrcholem pouti pak byla mše svatá, kterou sloužil P. Bohumír Vitásek, prezident ACHO. Otec nás povzbudil, abychom se nebáli otevřít své srdce milosrdnému Bohu, který ve své lásce k lidem nezná žádnou překážku, ale také abychom sami milosrdenství projevovali a předávali druhým. Po mši svaté byla možnost občerstvení, výroby v tvořivých dílničkách, či účast na pásmu Štípští varhaníci preludují. Celá pouť se nesla ve velmi příjemné a požehnané atmosféře. Velké díky patří našim zlínským kolegům, kterří pouť a zázemí připravili.

Atmosféru pouti můžete načerpat i zde: http://galerie.clovekavira.cz/detail-galerie/6db60b0c-afa9-430c-9679-918cf5b1b639