Potraviny pomáhají i v Oblastní charitě Přerov

V sobotu 12. 11. probíhala po celé ČR Národní potravinová sbírka, do které se letos zapojila i Oblastní charita Přerov. Naše pracovníky a dobrovolníky jste mohli potkat v „malém“ Tescu na tř. 17. listopadu po celý den. Dárci nakoupili trvanlivé potraviny podle seznamu, který obdrželi u vchodu, a po zaplacení věnovali svůj dar do nachystaných krabic. Ty se v průběhu dne úspěšně plnily a celkem se za celý den nashromáždilo 488,5 kg trvanlivých potravin! Potraviny budou využity na pomoc lidem a rodinám v nouzi, se kterými naše charita pracuje.

Děkujeme všem štědrým dárcům, kteří svým příspěvkem neváhali bojovat proti nouzi a přispěli na dobrou věc. Velký dík za spolupráci také patří všem pracovníkům prodejny Tesco.

IMG_20161112_093943IMG_20161112_081645DSCN0187DSCN0184