Poděkování za potraviny

Od 28.9. do 7.10.2014 se uskutečnila pomoc přerovských farníků na podporu osob a rodin v nouzi, a to formou darovaných potravin.

Děkujeme Vám všem, kteří jste se zapojili - dospělým i dětem. Pro osoby a rodiny v nouzi máme tak k dispozici: 46 kg mouky, 56 kg rýže, 12,5 kg luštěnin, 57,5 kg těstovin, 56 kg cukru, 7 kg soli, 33 l oleje, 78 ks instantních polévek apod., 60 ks konzerv (i rybičky), 10 ks paštik, 30 ks čaj i káva, 12 ks ovesné vločky, krupice aj. a také cukrovinky, sirupy, marmelády aj..

Potraviny budou postupně přerozděleny mezi potřebné na základě smlouvy, v případě, že všechny jiné možnosti byly vyčerpány a je ohrožen život nebo zdraví žadatele nebo jeho dětí.