Národní potravinová sbírka 2017

V sobotu 11. listopadu jsme se zapojili do Národní potravinové sbírky v prodejně Tesco na tř. 17. listopadu. Vybralo se rekordních 503 kg potravin a 36 kg drogistického zboží.

Přispět do sbírky byla možnost během celého dne. Průběh zajišťovali zaměstnanci a dobrovolníci Oblastní charity Přerov spolu se zaměstnanci Tesca. Lidé přispívali velmi štědře, někteří přišli do prodejny přímo za účelem Národní potravinové sbírky, někteří věnovali lidem v nouzi celý košík naplněný potravinami.

Všem štědrým dárcům srdečně děkujeme. Vybrané potraviny a drogerie budou použity pro lidi a rodiny v nouzi, se kterými OCHP pracuje.

IMG_20171111_191522IMG_20171111_164225IMG_20171111_191655