Hledáme zdravotní sestru

Oblastní charita Přerov hledá zdravotní sestru na HPP do Charitní ošetřovatelské služby s možným nástupem od září 2016.

Kontakt: Lenka Sekalová

Email: lenka.sekalova@prerov.charita.cz, Tel.: 581 216 006

Náplň práce:

• zajišťování zdravotních výkonů v domácnostech pacientů - terénní forma práce
  • administrace práce na PC

Požadavky:

• osvědčení k výkonu zdravotnického povolání bez odborného dohledu
  • praxe u lůžka min. dva roky
  • řidičský průkaz skupiny B – aktivní řidič
  • základy práce na PC
  • komunikativnost, odpovědnost, tvořivý přístup, schopnost samostatné práce i týmové spolupráce, flexibilita

Nabízíme:

• práci ve zdravotní oblasti na HPP
  • stravenky
  • 25 dní řádné dovolené
  • zázemí stabilní organizace
  • příjemný kolektiv
  • mzda v rozmezí 17 000 - 18 000 Kč

V případě zájmu zašlete aktuální životopis a motivační dopis na email: lenka.sekalova@prerov.charita.cz.

Kontaktní osoba:

Lenka Sekalová

Tel.: 581 216 006

e-mail: lenka.sekalova@prerov.charita.cz

Duchovní slůvko

Ovocem Ducha je láska, radost, pokoj, trpělivost, laskavost, dobrota, věrnost, tichost a sebeovládání. Gal 5,22-23

Ježíš slíbil, že nám pošle Ducha Utěšitele. Že nás nenechá samotné. A Ježíš své sliby plní. Jenže Duch si vane, kam chce, těžko se ovlivňuje nebo přesvědčuje. Jak teda poznám, že i na mě Ježíš naplnil svůj příslib? Podle toho, že nesu ovoce. Dobrá zpráva pro ty, co jste se zděsili, protože se vám zdá, že nic z výše uvedeného ve vašem životě není:

Ovoce se nesklízí hned. Strom musí vyrůst, vykvést, ovoce musí dozrát. Všichni potřebujeme čas k růstu.

Ovoce musí mít na čem vyrůst. Potřebujeme mít pevné kořeny, silný kmen a větve. Jen silný a zdravý strom může přinášet dobré a zdravé ovoce.

Nejsme ředkvičky, které sklidíme už dva měsíce po výsevu. Ježíš nás přirovnává k vinné révě – a ta rodí až po několika letech tvrdé práce.

Ne každý strom nese všechno ovoce – jabloň rodí jen jabka, ne hrušky a třešně k tomu. Takže nezoufej, pokud dokážeš být laskavý, ale trpělivost ti není vlastní. I tak jsi dobrý strom.

Stromy a keře jsou krásné, i když zatím jen kvetou. I tak pohled na ně pohladí duši a vlije naději. Neboj se, tvůj čas přijde.