Hledáme nového pracovníka

Romské komunitní centrum přijme sociálního pracovníka na kumulovanou pracovní pozici (0,5 úvazku v sociálně aktivizační službě pro rodiny s dětmi a 0,5 úvazku v nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež).

Romské komunitní centrum vyhlašuje výběrové řízení na kumulovanou pracovní pozici sociálního pracovníka (0,5 úvazku v sociálně aktivizační službě pro rodiny s dětmi a 0,5 úvazku v nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež).

Podmínkou pro zařazení do výběrového řízení, je zaslání strukturovaného životopisu a motivačního dopisu, které zašlete nejpozději do 18. 4. 2014  v elektronické podobě na emailovou adresu: lenka.klicova@prerov.charita.cz

Požadavky:

• vzdělání VŠ/VOŠ v oboru sociální práce dle § 110 odst. 4 písm. a-d) zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách
  • akceptace poslání a hodnot Charity
  • odpovědnost, tvořivý přístup, schopnost samostatné práce i týmové spolupráce
  • flexibilita, dobré organizační a komunikační schopnosti
  • znalost standardů kvality sociálních služeb
  • zkušenosti z oblasti volnočasových aktivit a z oblasti sociální práce s rodinami ohroženými sociálním vyloučením jsou vítány

Více informací zde.