Dotazníkové šetření mezi klienty Charitní pečovatelské služby

V prosinci 2016 proběhlo dotazníkové šetření mezi klienty Charitní pečovatelské služby.

Dotazník byl rozdán 92 klientům, kteří v tomto období využívali službu. Dotazníků se vrátilo 68, návratnost byla tedy 74 %.

K otázce, zda služba splňuje očekávání klientů a zda by chtěli něco změnit, se vyjádřilo 26 (38 %) klientů, z toho 24 (35 %) klientů je spokojeno a služba splňuje jejich očekávání. Nikdo z klientů neuvedl, že by chtěl něco změnit.

S odborností pečovatele/pečovatelky je spokojeno 59 (87 %) klientů. S chováním pečovatele/pečovatelky je spokojeno 62 (91 %) klientů. S kvalitou péče je spokojeno 58 (85 %) klientů. Se způsobem komunikace pečovatele/pečovatelky je spokojeno 61 (90 %) klientů. Se spoluprací pracovníků CHPS je spokojeno 60 (88 %) klientů.

Na otázku, zda dochází prostřednictvím služby k naplňování potřeb nebo přání klientů, jich odpovědělo ano 55 (81 %). 50 (74 %) klientům vyhovuje časové rozmezí poskytování služby.

52 (77 %) klientů si myslí, že jim naše služba pomáhá v tom, aby mohli nadále zůstat doma.

Výsledky dotazníku slouží ke každoročnímu hodnocení služby. Za vyplnění dotazníku klientům moc děkujeme.