Benefiční koncert na podporu Domácí hospicové péče

Ve čtvrtek 17.9.2015 se uskutečnil benefiční koncert s hudebním seskupením Jiří Pavlica & Hradišťan na podporu nově vznikající služby Oblastní charity Přerov – Domácí hospicové péče.

Koncert se uskutečnil v kostele sv. Vavřince a zúčastnilo se ho více jak 300 návštěvníků. Nejdříve všechny srdečně uvítal děkan P. Pavel Hofírek a následně předal slovo ředitelce charity Ing. Martě Šťastné, která připomněla účel koncertu na podporu nově vznikající Domácí hospicové péče a poděkovala všem, kteří pomohli koncert realizovat. Přivítala též významné hosty, mezi které patřily primátor města Přerova – Mgr. Vladimír Puchalský, náměstek Bc. Tomáš Navrátil, který převzal záštitu nad celým koncertem společně s děkanem P. Pavlem Hofírkem a také zakladatelka Hospicového hnutí v ČR MUDr. Marie Svatošová, která se podělila o své mnohaleté zkušenosti s hospicovou péčí. Poté se již rozezněli tóny písní v podání hudebního seskupení Jiří Pavlica & Hradišťan. V jeho podání zazněly písně o lásce, o naději a čase.

Děkujeme všem, kteří se s námi podíleli na této jedinečné kulturní akci a zejména našim sponzorům.