Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:

Pořádáme sbírku školních potřeb

skolni potřeby A1(1)

Děkujeme všem, kdo se do sbírky zapojí.

Noc kostelů s Charitou v Přerově

Přijďte za námi do kostela sv. Vavřince od 19:30 - 22:30 hod., kde se Vám v rámci noci kostelů představí také  služby OCHP pro seniory a Domácí hospicová péče. Těšíme se na Vás.

Zprávy z poradny

Občanská poradna a poradna pro dlužníky bude ve dnech 27.3. - 29.3.2017 uzavřena z důvodu účasti pracovnic na školení. Děkujeme za pochopení.

Zprávy z poradny

Vzhledem ke konání Tříkrálové sbírky bude Občanská poradna a poradna pro dlužníky v pondělí 9.1.2017 a v úterý 10.1.2017 jen pro objednané klienty. Děkujeme za pochopení.

Koledníci vyjdou do ulic Přerova

P1110672

Také letos se uskuteční Tříkrálová sbírka na pomoc potřebným lidem. V Přerově se s nimi na ulicích setkáte v pátek 6.1.2017 a v neděli 8.1.2017.

Oblastní charita Přerov všem děkuje za spolupráci a podporu

Vánoční přání 2016

Zprávy z poradny

Občanská poradna a poradna pro dlužníky bude ve dnech od 22.12. do 30.12.2016 uzavřena z důvodu čerpání dovolené. Ve středu 21.12.2016 bude otevřena pouze pro objednané. Děkujeme za pochopení a přejeme všem požehnané svátky.

Adventní mše pro pracovníky

Ve středu 14.12.2016 se pracovníci OCHP sešli v kapli na faře, kde se konají pravidelné modlitby za charitu a účastnili se adventní mše za charitu, kterou vedl otec Pavel Hofírek. Byl to požehnaný čas pro zastavení se v předvánočním shonu, poděkování za modlitby během roku a očekávání radostné naděje Vánoc.

IMG_20161214_164047IMG_20161214_164125IMG_20161214_164112IMG_20161214_164205

OCHP se účastnila prezentace NNO v Přerově

Ve středu 23. 11. 2016 se v Městském domě uskutečnila prezentace nestátních neziskových organizací, které působí v přerovském regionu. Akce se zúčastnila i Oblastní charita Přerov. Od 9 hodin mohli přicházet zájemci z odborných kruhů i z řad veřejnosti, aby si prohlédli prezentace jednotlivých organizací a dozvěděli se více o jejich službách a možnostech. Byla také možnost vyslechnout množství zajímavých přednášek na rozličná témata. Celá akce trvala do 15 hod. Účastníci odcházeli obohaceni o nové poznatky a informace, ale také o drobné dárky, které obdrželi u stánků prezentujících organizací.

DSCN0201

Národní potravinová sbírka

V sobotu 12. 11. 2016 se uskuteční Národní potravinová sbírka. Letos se zapojí i Oblastní charita Přerov. Naše pracovníky a dobrovolníky můžete najít v "malém" Tescu na tř. 17. listopadu od 8 do 20 hod. Nákupem trvanlivých potravin můžete přispět na pomoc potřebným a lidem v nouzi, se kterými pracujeme.

Těšíme se na Vás!