Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:

Hledáme pečovatele/ky na HPP i DPČ

Oblastní charita Přerov hledá pracovníky v sociálních službách - pečovatele/ky pro Charitní pečovatelskou službu s nástupem od ledna 2018. Více informací v nabídce práce (volných míst). Kontaktní osoba: Mgr. Jana Škařupová, tel. 777 729 512, email: jana.skarupova@prerov.charita.cz

Národní potravinová sbírka 2017

V sobotu 11. 11. 2017 se uskuteční Národní potravinová sbírka. Letos se opět zapojí i Oblastní charita Přerov. Naše pracovníky a dobrovolníky můžete najít v "malém" Tescu na tř. 17. listopadu od 7 do 21 hod. Nákupem trvanlivých potravin můžete přispět na pomoc potřebným a lidem v nouzi, se kterými pracujeme.

Těšíme se na Vás!

Benefiční koncert Dechového orchestru Haná

Ve čtvrtek 19.10.2017 v kostele sv. Vavřince jsme od 18 hodiny slyšeli krásné hlasy dechových nástrojů v podání Dechového orchestru Haná, který nám zahrál k 25. výročí založení Oblasní charity Přerov. Zaznělo několik skladeb od známých autorů např. A. Dvořáka, P. Stańka nebo E. Moricone aj.. Výtěžek z dobrovolného vstupného činil 11 432 Kč a bude využit na podporu služeb pro seniory Oblastní charity Přerov. Děkujeme Dechovému orchestru Haná za krásný dar a zážitek k 25. výročí OCHP a přejeme mu mnoho dalších úspěšných koncertů a všem ostatním zúčastněným děkujeme za Vaši podporu.

Ve fotogalerii Koncert k 25. výročí OCHP si můžete prohlédnout průběh celého koncertu.

Senior symposium v Přerově

Ve středu 4. 10. 2017 proběhl v Městském domě v Přerově již pátý ročník Senior symposia, které se koná tradičně vždy v blízkosti Mezinárodního dne seniorů (1. října). Naše organizace měla svůj stánek v předsálí a seniorům jsme nabízeli informace o našich službách, propagační materiály a měření krevního tlaku. O naše služby byl ze strany seniorů velký zájem. Každý senior, který se u stánku zastavil dostal za odměnu ručně vyráběné mýdlo ve tvaru srdce. Během dne se u našeho stánku vystřídalo víc než 300 seniorů.

CIMG4371CIMG4379CIMG4380CIMG4369

Zprávy z poradny

Občanská poradna a poradna pro dlužníky bude v týdnu od 17.7. 2017 do 21.7.2017 uzavřena z provozních důvodů. Děkujeme za pochopení.

Pořádáme sbírku školních potřeb

skolni potřeby A1(1)

Děkujeme všem, kdo se do sbírky zapojí.

Noc kostelů s Charitou v Přerově

Přijďte za námi do kostela sv. Vavřince od 19:30 - 22:30 hod., kde se Vám v rámci noci kostelů představí také  služby OCHP pro seniory a Domácí hospicová péče. Těšíme se na Vás.

Zprávy z poradny

Občanská poradna a poradna pro dlužníky bude ve dnech 27.3. - 29.3.2017 uzavřena z důvodu účasti pracovnic na školení. Děkujeme za pochopení.

Zprávy z poradny

Vzhledem ke konání Tříkrálové sbírky bude Občanská poradna a poradna pro dlužníky v pondělí 9.1.2017 a v úterý 10.1.2017 jen pro objednané klienty. Děkujeme za pochopení.

Koledníci vyjdou do ulic Přerova

P1110672

Také letos se uskuteční Tříkrálová sbírka na pomoc potřebným lidem. V Přerově se s nimi na ulicích setkáte v pátek 6.1.2017 a v neděli 8.1.2017.