Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Benefiční koncert Dechového orchestru Haná

Ve čtvrtek 19.10.2017 v kostele sv. Vavřince jsme od 18 hodiny slyšeli krásné hlasy dechových nástrojů v podání Dechového orchestru Haná, který nám zahrál k 25. výročí založení Oblasní charity Přerov. Zaznělo několik skladeb od známých autorů např. A. Dvořáka, P. Stańka nebo E. Moricone aj.. Výtěžek z dobrovolného vstupného činil 11 432 Kč a bude využit na podporu služeb pro seniory Oblastní charity Přerov. Děkujeme Dechovému orchestru Haná za krásný dar a zážitek k 25. výročí OCHP a přejeme mu mnoho dalších úspěšných koncertů a všem ostatním zúčastněným děkujeme za Vaši podporu.

Ve fotogalerii Koncert k 25. výročí OCHP si můžete prohlédnout průběh celého koncertu.

Benefiční koncert k 25. výročí Oblastní charity Přerov

Dne 19.10.2017 v 18:00 hod. se uskuteční v kostele sv. Vavřince benefiční koncert k 25. výročí Oblastní charity Přerov.

Místo: Kostel sv. Vavřince, Přerov
Termín: 19. 10. 2017, 18:00 — 19. 10. 2017, 19:30

Hledáme vedoucího/soc.pracovníka do nízkoprahu

Oblastní charita Přerov vyhlašuje výběrové řízení v Romském komunitním centru na kumulovanou pozici:

Vedoucí a sociální pracovník nízkoprahového zařízení pro děti a mládež - 0,5 úvazek (od 1/2018 celý)

Předpokládaný nástup: od listopadu 2017
Kontaktní osoba: Ing. Marta Šťastná, e-mail: marta.stastna@prerov.charita.cz

Kavárna pro seniory - říjen 17

V rámci Kavárny pro seniory Vás zveme na přednášku - Napříč Spojenými státy americkými, kterou přednáší Ing. Věra Polidorová

Místo: Palackého 17a, SONUS
Termín: 11. 10. 2017, 16:00 — 11. 10. 2017, 18:00

Vánoční balíček pro děti z Ukrajiny

I letošní podzim se můžete zapojit do tradiční darovací akce a potěšit ukrajinské děti z dětských domovů a chudých rodin.

Senior symposium v Přerově

Ve středu 4. 10. 2017 proběhl v Městském domě v Přerově již pátý ročník Senior symposia, které se koná tradičně vždy v blízkosti Mezinárodního dne seniorů (1. října). Naše organizace měla svůj stánek v předsálí a seniorům jsme nabízeli informace o našich službách, propagační materiály a měření krevního tlaku. O naše služby byl ze strany seniorů velký zájem. Každý senior, který se u stánku zastavil dostal za odměnu ručně vyráběné mýdlo ve tvaru srdce. Během dne se u našeho stánku vystřídalo víc než 300 seniorů.

CIMG4371CIMG4379CIMG4380CIMG4369

Pouť do Křtin

V sobotu 23. září 2017 se 3 autobusy naplněné poutníky z Oblastní charity a farnosti Přerov vydaly na pouť do Křtin a Sloupu, aby tak společně oslavili 25. výročí činnosti Oblastní charity Přerov.

Kavárna pro seniory - září 17

V rámci Kavárny pro seniory Vás zveme na přednášku - Itálie - Cinque Tori, kterou přednáší Ladislav Župka.

Místo: SONUS, Palackého ul. 17a, Přerov
Termín: 13. 9. 2017, 16:00 — 13. 9. 2017, 18:00