Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Kontejner pro Haiti

Pomozte naplnit "kontejner" pro Haiti a přispějte na pomoc těm nejchudším.

Pořádáme sbírku školních potřeb

skolni potřeby A1(1)

Děkujeme všem, kdo se do sbírky zapojí.

Naplňte s námi Kontejner pro Haiti

Vyučit se švadlenou, mít lepší garderobu, vybavenou třídu či školní knihovnu, mít čím se ošetřit… Takto a mnohem víc pomůže chudým Haiťanům kontejner s materiální sbírkou, kterou Arcidiecézní charita Olomouc vyšle letos na podzim do Karibiku. Kontejner pro Haiti můžete začít plnit již v těchto dnech. Uvidíme, zda se podaří váhu zásilky posílit na maximálních 14 tun.Sbírka potrvá do 30. září tohoto roku...

Kavárna pro seniory - červen 17

V rámci Kavárny pro seniory Vás zveme na přednášku - Island, kterou přednáší Jaroslava Goláňová.

Místo: centrum SONUS, Palackého ul. 17a, Přerov
Termín: 14. 6. 2017, 16:00 — 14. 6. 2017, 18:00

Dětský den na Kojetínské

Pracovníci Oblastní charity Přerov ve spolupráci s organizacemi Člověk v tísni a Armádou spásy uskutečnili dne 1. června 2017 na dvoře Kojetínské ulice odpoledne u příležitosti oslav Mezinárodního dne dětí. Akce se zúčastnilo sedmdesát dětí spolu se svými rodiči.

Noc kostelů s Charitou v Přerově

Přijďte za námi do kostela sv. Vavřince od 19:30 - 22:30 hod., kde se Vám v rámci noci kostelů představí také  služby OCHP pro seniory a Domácí hospicová péče. Těšíme se na Vás.

Oblastní charita Přerov předchází syndromu vyhoření

Pracovníci Oblastní charity Přerov vyjeli na dva dny na Svatý Hostýn, kde se zúčastnili školení Prevence syndromu vyhoření. Akce proběhla v pátek 19. 5. a v sobotu 20. 5. 2017.

Školení vedl lektor Mgr. et Mgr. Miroslav Erdinger, který pracuje pod vzdělávací organizací Curacio Education s. r. o.

Pětina rodin v Česku se potýká s chudobou

Každá pátá česká rodina s nezaopatřenými dětmi se nachází ve špatné ekonomické situaci, v absolutních číslech jde o 233 tisíc rodin z celé České republiky. Nejhorší situace je podle aktuálního průzkumu Charity ČR v rodinách s rodiči ve věku nad 40 let.

Hledáme sociálního pracovníka pro NZDM

Oblastní charita Přerov - Romské komunitní centrum Lačo jilo – Dobré srdce, Nízkoprahové centrum pro děti a  mládež

Hledá: Sociálního pracovníka na 0, 5 úvazku. Předpokládaný nástup: duben, květen 2017

Kontaktní osoba: Pavlína Mirgová, email: pavlina.mirgova@prerov.charita.cz

Arcidiecézní charita Olomouc je na GIVT.CZ. Klikni a pomáhej

Arcidiecézní charita Olomouc se přidala do projektu GIVT.cz. Pokud nakupujete na internetu – od svetru, přes parfém, televizor, dovolenou a nebo si objednáváte jídlo domů – můžete nám pomoci. Uděláte tak radost nejen sobě, ale i potřebným. Pracovníci Charit při Vás stojí při mimořádných událostech, jako jsou povodeň a vichřice, pomáhají lidem v nouzi, seniorům, hendikepovaným či umírajícím. Přes 10 let působí na Haiti a Ukrajině.