Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Kontejner pro Haiti je téměř plný. Zbývají sportovní a školní potřeby

Velké překvapení přichystali Arcidiecézní charitě Olomouc dárci z celého Česka. Kontejner pro Haiti naplnili svou štědrostí za necelé dva měsíce. Uvnitř zbývá místo pouze na sportovní a školní pomůcky pro děti.  Materiální sbírka měla být původně ukončena 30. září...

Slavnostní předání automobilu pro pečovatelskou službu

Ve středu 26. 7. 2017 předala firma Kompakt spol. s. r. o. nový vůz Dacia Dokker Charitní pečovatelské službě.

Oceněný M. Navrátil: Dali jsme charitativní rozměr zapomenutému lidovému zvyku

Celých 19 let. Tak dlouho stojí v čele Tříkrálové sbírky – největší charitativní veřejné sbírky v ČR Marek Navrátil, koordinátor sbírky a ředitel Charity Konice.  Začátkem července jej za jeho dlouholetý přínos potřebným ocenila Česká biskupská konference. Pamětní medaili obdržel při Večeru lidí dobré vůle na Velehradě.

Hledáme pracovníky v soc.službách

Oblastní charita Přerov hledá pracovníky v sociálních službách (pečovatele/ pečovatelku) na DPČ, DPP do Charitní pečovatelské služby

Předpokládaný nástup: ihned 2017

Kontaktní osoba: Mgr. Jana Škařupová, Tel.: 777 729 512, E-mail: jana.skarupova@prerov.charita.cz

Zprávy z poradny

Občanská poradna a poradna pro dlužníky bude v týdnu od 17.7. 2017 do 21.7.2017 uzavřena z provozních důvodů. Děkujeme za pochopení.

Kontejner pro Haiti

Pomozte naplnit "kontejner" pro Haiti a přispějte na pomoc těm nejchudším.

Pořádáme sbírku školních potřeb

skolni potřeby A1(1)

Děkujeme všem, kdo se do sbírky zapojí.

Naplňte s námi Kontejner pro Haiti

Vyučit se švadlenou, mít lepší garderobu, vybavenou třídu či školní knihovnu, mít čím se ošetřit… Takto a mnohem víc pomůže chudým Haiťanům kontejner s materiální sbírkou, kterou Arcidiecézní charita Olomouc vyšle letos na podzim do Karibiku. Kontejner pro Haiti můžete začít plnit již v těchto dnech. Uvidíme, zda se podaří váhu zásilky posílit na maximálních 14 tun.Sbírka potrvá do 30. září tohoto roku...

Kavárna pro seniory - červen 17

V rámci Kavárny pro seniory Vás zveme na přednášku - Island, kterou přednáší Jaroslava Goláňová.

Místo: centrum SONUS, Palackého ul. 17a, Přerov
Termín: 14. 6. 2017, 16:00 — 14. 6. 2017, 18:00

Dětský den na Kojetínské

Pracovníci Oblastní charity Přerov ve spolupráci s organizacemi Člověk v tísni a Armádou spásy uskutečnili dne 1. června 2017 na dvoře Kojetínské ulice odpoledne u příležitosti oslav Mezinárodního dne dětí. Akce se zúčastnilo sedmdesát dětí spolu se svými rodiči.