Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Mikulášská 2017

I v letošním roce byl připraven program pro rodiny s dětmi v RKC Žížalka v rámci akce Mikulášská 2017. Uživatelé byli o Mikulášské informováni v rámci terénní činnosti prostřednictvím letáčků a také ústně. Akce pro rodiče a jejich děti se konala od 9:30 hodin do 10:30 hodin v prostorách centra.

Setkání nad strategickým plánem

Zaměstnanci Oblastní charity Přerov se v sobotu 25. 11. 2017 sešli, aby společně projednali nový strategický plán pro období 2018-2020.

Hledáme pečovatele/ky na HPP i DPČ

Oblastní charita Přerov hledá pracovníky v sociálních službách - pečovatele/ky pro Charitní pečovatelskou službu s nástupem od ledna 2018. Více informací v nabídce práce (volných míst). Kontaktní osoba: Mgr. Jana Škařupová, tel. 777 729 512, email: jana.skarupova@prerov.charita.cz

Národní potravinová sbírka 2017

V sobotu 11. listopadu jsme se zapojili do Národní potravinové sbírky v prodejně Tesco na tř. 17. listopadu. Vybralo se rekordních 503 kg potravin a 36 kg drogistického zboží.

Národní potravinová sbírka 2017

Darujte jídlo těm, kterým schází. I letos se Oblastní charita Přerov zapojí do Národní potravinové sbírky.

Místo: Malé Tesco, Tř. 17.listopadu
Termín: 11. 11. 2017, 07:00 — 11. 11. 2017, 21:00

Kavárna pro seniory - listopad 17

V rámci Kavárny pro seniory Vás zveme na přednášku - Putování kolem řeky Tisy, kterou přednáší Ladislav Župka

Místo: centrum SONUS, Palackého 17a Přerov
Termín: 8. 11. 2017, 16:00 — 8. 11. 2017, 18:00

Tanečníci RKC Lačo jilo - Dobré srdce slaví další úspěch

V sobotu 21.10.2017 probíhala taneční soutěž Terně čercheňa v Hranících, které se opět účastnili i tanečníci z NZDM Lačo jilo - Dobré srdce.

Národní potravinová sbírka 2017

V sobotu 11. 11. 2017 se uskuteční Národní potravinová sbírka. Letos se opět zapojí i Oblastní charita Přerov. Naše pracovníky a dobrovolníky můžete najít v "malém" Tescu na tř. 17. listopadu od 7 do 21 hod. Nákupem trvanlivých potravin můžete přispět na pomoc potřebným a lidem v nouzi, se kterými pracujeme.

Těšíme se na Vás!

Benefiční koncert Dechového orchestru Haná

Ve čtvrtek 19.10.2017 v kostele sv. Vavřince jsme od 18 hodiny slyšeli krásné hlasy dechových nástrojů v podání Dechového orchestru Haná, který nám zahrál k 25. výročí založení Oblasní charity Přerov. Zaznělo několik skladeb od známých autorů např. A. Dvořáka, P. Stańka nebo E. Moricone aj.. Výtěžek z dobrovolného vstupného činil 11 432 Kč a bude využit na podporu služeb pro seniory Oblastní charity Přerov. Děkujeme Dechovému orchestru Haná za krásný dar a zážitek k 25. výročí OCHP a přejeme mu mnoho dalších úspěšných koncertů a všem ostatním zúčastněným děkujeme za Vaši podporu.

Ve fotogalerii Koncert k 25. výročí OCHP si můžete prohlédnout průběh celého koncertu.